Ablakcsere lépésről lépésre

Sokan úgy gondolják, hogy az ablakcsere felfordulással jár. Idegen emberek járkálnak a lakásban szerszámokkal, kalapálnak, fúrnak-faragnak.

Sokan úgy gondolják, hogy az ablakcsere felfordulással jár. Idegen emberek járkálnak a lakásban szerszámokkal, kalapálnak, fúrnak-faragnak.

Valóban igaz, hogy a munka törődéssel járhat, de esetünkben ez minimális. Az első lépésektől a helyreállításig mindent elvégzünk az Ön kényelméért.


Olvassa el, milyen sorrendben:

  1. Megvan-e az ablakcseréhez szükséges és ahhoz tartozó kiegészítő termékek pl: (párkányok, redőnyök szegőlécek) stb., valamint az ablakcsere utáni, kőműves, festő helyreállítási munkáihoz szükséges anyagi fedezet? Ha igen, jöhet az ablakcsere előtti legfontosabb döntés.
  2. Ki az a vállalkozó, vagy ki az a személy akire az ablakcserét és a hozzá tartozó nagyon fontos helyreállítási munkákat rá lehet bízni? Ha velünk tart, jöhet az egyeztetés az ablakcseréről, amit a Hársfalvi kft. műszaki szakembere, a helyszínen, díjmentesen egyeztet és szükség esetén tanácsot ad. Ha megtörtént a helyszíni felmérés az ablakcsere előtt, jöhet a másik fontos tényező.
  3. Milyen ablakot, hány kamrás profilt, milyen hőértékű üveget válasszak az ablakcsere előtt. A Hársfalvi kft. kollégáival hamar találhat megfelelő megoldást. Az ablakcsere megrendelése az előleg befizetése után a mi feladatunk, a felmérés alapján ablakok, ajtók gépi kiszerkesztése, majd online továbbküldése a gyár központi szerverére.
  4. Hamarosan elkezdődhet az ablakcsere, melyet Ön és családja már régóta tervez. Az ablakok helyszínre szállítása, régi ablakok kibontása, lehordása, új ablakok, ajtók beépítése előre egyeztettek szerint.
  5. Az ablakcsere után jöhet amit kizárólag a Hársfalvi kft. vállal, a helyreállítási munkák kivitelezése. Ablakcsere és kivitelezés után takarítás, összepakolás, a garancialevél, megfelelőségi nyilatkozat, a karbantartási és használati útmutató valamint a számla átadása. 1-2 nap alatt homlokzatának leglátványosabb részét újjávarázsoljuk.

Reméljük Ön is megelégedve fog ajánlani minket, mind a termékek, mind szolgáltatásunk tekintetében.