A Hársfalvi Kft újdonságai, GÁZÁREMELÉS ellen

Német alapanyag, magyar gyártó, magyar garancia – a Hársfalvi Kft.-nél

Német alapanyag, magyar gyártó, magyar garancia – a Hársfalvi Kft.-nél
Tovább folytatódik az "5 kamrás árában, 7 kamrás dizájn szárnyat adunk" ablakakció!

A 2010. év újból meghozta a sikert a Hársfalvi Kft életében, ugyanis negyedik évben kapta meg Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő műanyag nyílászáró gyártójától, a Profi Nyílászáró Centrum Kft.-től, az ARANYFOKOZATÚ kereskedő díját.

- Ez, a nyílászáró forgalmazók között meglehetősen fontos díj azért is kiemelkedő, hiszen több mint 130 kereskedő közül lettünk az elsők. Az újabb elismeréshez persze rengeteg munkára, dolgozóink szakértelmére és a legfontosabb, ügyfeleink megrendelésére, megelégedésére is szükség volt – sorolta érveit Hársfalvi Tamás, a Hársfalvi Kft. ügyvezető igazgatója.

De a visszaemlékezés után térjünk át az új évre, hiszen a 2011-es esztendő első negyedéve is sok újdonságot hozott, hoz a Hársfalvi Kft életében.

Talán a legfontosabb, a stabil "termékháttér": a Magyarországon szinte egyedülálló, hatalmas profil, típus, vasalat, üveg választékunkkal minden igényt ki tudunk elégíteni. Ráadásul, ezt kizárólag egy profilgyártótól, a ROPLASTO Német gyárából beszerezve állítja elő a gyártónk, a termék így jut el az ügyfelekhez.

Hazánkban ma rengeteg profil- és ablakgyártó, valamint nyílászáró kereskedő van, viszont a legtöbben ide-oda kapkodva, mindig onnan vásárolnak, ahol éppen néhány száz forinttal, euróval olcsóbb az alapanyag, valamint a késztermék a nyílászáró. Ennek sok hátulütője van, ugyanis a rendszer nem tud egymásra épülni és a végén egy olyan összebarkácsolt ablakot, ajtót kapunk, ami nem biztos, hogy évekig megfelelően fog működni, és esztétikailag sem lesz megfelelő.

Bevezettük a legújabb, 7-8 légkamrás középtömítéses (3 sor tömítés és vízgát van benne) ablakokat, valamint a prémium kategóriában a 80 mm tok/szárny szélességű, 8 légkamrás 3 rétegű üveggel szerelt szerkezeteket is. Ezek a nyílászárók természetesen "A" kategória jelölésűek, amelyek az EU előírásainak megfelelnek.

Nyílászáróink rendelhetőek thermikus merevítővel és/vagy acélmerevítővel is, de vannak olyan méretű, típusú ablakok, ajtók, melyek csak kizárólag vasmerevítővel vannak szerelve.

Vasalatok közül a Német Siegenia típust alkalmazzuk, amelyet Európa legnagyobb gyárában állítanak elő, a legmagasabb szintű technológiával. Három különböző biztonsági fokozatú vasalatot tudunk ablakainkba beépíteni, amelyek védenek a teljes ablakon keresztüli behatolás ellen. További újdonság a magyar nyílászáró piacon, a felújító tokos ablak, mely a régi tok roncsolása nélkül a fal megóvásával beépíthető az új műanyag ablak. Mindezek a technológiák, típusok, metszetek megtekinthetőek irodáinkban.

Ez évben is nagy figyelmet fordítunk a panellakások, társasházak nyílászáró cseréjére. A Hársfalvi Kft., folyamatosan raktáron tartja a szabvány méretű nyílászárókat, és akár EGY HÉTEN belül, be is építi azokat, párkányozással, szegőzéssel és szemétszállítással együtt. Olyan helyeken, ahol a bontásból adódóan sérül a fal vagy lehullik a vakolat, természetesen cégünk vállalja a kőműves és festő munkákat, a burkolat helyreállítását, valamint akár teljes lakásfelújítást is.

Bejárati ajtó választékunk ez évben is tovább bővült. Társasházakba, bérházakba gyártott szabvány méretű ajtajaink raktárról, azonnal elvihetőek. Német alapanyagból - magyar gyártótól - magyar garanciával rendelkeznek, ami nem elhanyagolható szempont, a későbbi – esetleges - törvény által előírt garancia érvényesítésénél.

Már biztosan sokan tudják, hogy cégünk 2010. évben elkezdte forgalmazni, beépíteni és telepíteni a billenő és szekcionált lakossági és ipari garázskapukat. Kiemelt partnere vagyunk az EUROKAPU márkának. Folyamatosan akciókkal segítünk ügyfeleinknek egy minőségi garázskapu és motor vásárlásánál. A bemutató szekcionált garázskapu – sok egyéb termékünk mellett - működés közben, irodánkban ki is próbálható.

EGY JÓ TANÁCS: CSAK MAGYAR GYÁRTÓTÓL, KERESKEDŐTŐL VÁSÁROLJON, MAGYAR GARANCIÁVAL és DOKUMENTÁCIÓVAL

VÁRJUK ÜZLETEINKBEN, ÉS TALÁLKOZUNK INGYENES FELMÉRÉSEINKEN!