ÁSZF

ÁSZF

HÁRSFALVI KFT.

4400 Nyíregyháza, Új u. 10. 
Telefon: (+36) 42/596-400

Árak: Minden esetben külön adjuk meg a nyílászárók anyagárát, és külön tételben a beépítés díját. A beépítési díj tartalmazza a beépítéshez szükséges segédanyagok - PUR-hab, csavarok, takaródugók - árát, a szállítási díjat, de nem tartalmazza a párkányozást, a takarólécezést, és a régi nyílászárók elszállítását (bérházak esetén lehordását).
(Kivéve, ha erre az ajánlat külön kitér.)     

Szerződés: Megrendelés a megrendelőlap aláírásával és a bruttó vételár 50 %-ának foglalóként történő befizetésével jön létre. Amennyiben a felmérés során, vagy egyéb okból a műszaki tartalomban vagy az árban változás történik, akkor ezt a gyártás megkezdése előtt a megrendelőnek írásban jóvá kell hagynia.

Fizetési mód: A fizetés készpénzzel történhet. Az 50% foglalót a megrendeléskor, a végösszeget  szállítás, beépítés előtt kell fizetni. 
 A vevő tudomásul veszi azt, hogy az eladó a tulajdonjogát a vételár teljes kiegyenlítéséig fenntartja. A tulajdonjog  fenntartás hatályossága alatt a vevő nem szerzi meg a dolog tulajdonjogát és az eladó javára elidegenítési és terhelési tilalom keletkezik.
A kárveszélyviselés a birtokba adás időpontjától a vevőt terheli.
A vevő tudomásul veszi, amennyiben az áru ellenértékét nem fizeti meg, az eladó külön értesítés nélkül a kiszállításra kerülő árut (anyagot) visszaszállíthatja. Abban az esetben, ha  az anyag időközben beépítésre került, akkor az eladó nem köteles megtéríteni a bontás miatt keletkezett károkat, amennyiben az állagsérelem a szükséges mértéket nem haladja meg.
Az anyag leszerelése(kiszerelése) és elszállítása érdekében az eladó a vevő székhelyére (telephelyére) beléphet, ott elvégezheti a szükséges munkálatokat. A vevő kijelenti, hogy ezt nem tekinti birtokháborításnak (magánlaksértésnek), kizárólag az eladó szükséges beavatkozásának.

Felmérés és beépítés: Új épületeknél és felújításkor a nyílászárók méretének pontosítása végett felmérésre van szükség.  A helyszínen lehetőség van műszaki szaktanácsadásra is.
Az új épületeknél a nyílászárókat a vakolatlan falnyílásba utólag, szerelt jelleggel lehet beépíteni. 
A régi nyílászárók ún. "roppantásos módszerrel" kerülnek eltávolításra, mely után a roncsolás miatt már nem felhasználhatóak. Esetleg külön kérésre, felár ellenében egyben is kiszedhetők. 
A ház illetve a régi kibontásra kerülő nyílászáró típusából építési módjától függ a sérülés mértéke. A kibontott nyílászárók feletti áthidalók, födémek nem megfelelő állagából keletkező károkért, szerkezetekben tett sérülésekért felelősséget nem vállalunk. Ezek elkerülése végett szükség esetén az ügyfélnek kell megfelelő szakembert (statikust, építészt) hívni, aki megállapítja, hogy a nyílászáró beépíthető-e. Ennek költségét és helyreállítási díját a megrendelő vállalja és fizeti meg. Minden esetben a csere megtörténte után javításra van szükség, melyet az ár nem tartalmazza. A javítást minden esetben a megrendelő rendeli meg a kivitelező cégtől. 
Az eladó nem köteles megtéríteni a bontás miatt keletkezett károkat.

Szállítási határidő: A megrendeléskor megadjuk az előre látható szállítási időpontot. Ez általában 4-6 hét, kivéve a színes alakos és az íves nyílászárókat. A szállítás, szerelés pontos napjáról az azt megelőző napokban telefonon értesítjük ügyfeleinket.

Garancia:  Az általunk forgalmazott termékekre a gyártó 7 év garanciát vállal, mely 1 év jótállási időt és 6 év szavatosságot tartalmaz. A szavatosság kiterjed: az anyagminőségre, ütésállóságra, hőállóságra, csapóeső állékonyságra, a statikára, a tömítésekre, az üvegbeépítésre, a hővédelemre, zajvédelemre. A jótállás, szavatosság teljesítésének feltétele a szakszerű beépítés. A garancia nem terjed ki az elemi károkra és a harmadik személy által okozott károkra (pl: kőműves, festő, helyreállító munkákból adódó hibák, stb.) A szavatosság a garancialevéllel, számlával érvényesíthető.

 Az ajánlat aláírásával a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.